Nový Talyrond® PRO

Nový Talyrond® PRO: kruhoměr s nekompromisní přesností, řízený Metrology 4.0. O výhodách, které tato novinka uživateli přináší není lehké psát. To se musí vidět!

- Virtuální zobrazení pohybu přístroje i snímaných dat v průběhu měření
- Simultánní řízení s možností offline programování
- Jeden SW pro kruhovitost, drsnost i konturu
- Okamžitá tvorba zpráv a protokolů
- Rychlé přednastavené centrování a vyrovnání vůči upínacímu přípravku
- Variabilní programování pro měření podobných součástek
- CAD asistované, MATLABTH a parametrické programování
- Automatické vyhledání a měření od hran
- Nový, vysoce přesný mód pro ložiskáře
… a mnohé další funkce a užitečné vychytávky přináší nový ovládací software Metrology 4.0 do oblasti přesného měření kruhovitosti. Kruhoměry Talyrond® PRO tak vynikají uživatelsky příjemným a zábavným ovládáním, aniž by ztratily špetku ze své pověstné přesnosti a stability. Mechanická platforma kruhoměrů Talyrond se totiž pyšní světově nejlepší úrovní klíčových atributů: nejnižším systémovým šumem (< 20 nm), radiální přesností (± 0,008 µm), rozlišením (0,3 nm) a rozsahem (4 mm) snímače a vestavěným enkodérem, který umožňuje bezkonkurenční analýzy harmonických.

Na trh byl Talyrond® PRO uveden v červenci 2021 a nahradil tak svého modelového předchůdce za příznivých okolností. Není totiž o nic dražší. Naopak, mnohé pokročilé analýzy a opce jsou nyní zahrnuty ve standardní výbavě. Majitelé starších modelů této řady kruhoměrů také nemusí litovat. V nabídce jsou i kompletní modernizace přístrojů a balíčky kontinuální servisní podpory AMECare, které udržují stávající zařízení vždy v nejmodernějším provedení a perfektní kondici.

Metrology 4.0 je ovládací software, který britský výrobce přesné měřicí techniky Taylor Hobson vyvinul, jako výkonný nástroj, splňující moderní požadavky metrologie povrchu, a ještě trochu víc. Nejen analýzy geometrických úchylek tvaru a polohy na kruhoměrech, ale i analýzy textury povrchu (drsnost) a kontury na profiloměrech jsou řízeny ve stejném programovém prostředí. O výhodách, které Metrology 4.0 uživateli přináší není lehké psát. To se musí vidět! Nejlépe se přesvědčit přímo u nás. Rádi Vás přivítáme v našem showroomu nebo pro Vás uspořádáme on-line prezentaci, je-li pro Vás tato forma vhodnější.